2013. április 7., vasárnap

DVD Micimackó Boldog Új Mackóévet! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Micimackó / Boldog Új Mackóévet!, magyar
4 vadonatúj karácsonyi dallal! Micimackó és barátai saját feldolgozásban éneklik a Száncsengőt, az Auld Lang Syne-t és más karácsonyi örökzöldeket!
A Walt Disney stúdió végre ismét egész estés mesében vezeti vissza Miimackó régi barátait a Százholdas Pagonyba. A. A. Milne feledhetetlen mesealakjai egész biztosan újra elbűvölik a gyermekeket és az egész családot.
A Százholdas Pagony lakói a Karácsony és az Újév megünneplésére készülnek. Micimakó, a csekély értelmű medvebocs valamint barátai, a nyughatatlan Tigris, az ijedős Malacka, a csöpp Zsebibaba és az orrát lógató Füles már alig várják a szeretet ünnepét és a szilveszteri mulatságot.
Az ünnepség megszervezésére természetesen Nyuszi vállalkozik, ám mivel türelmetlen barátai állandóan a nyakára járnak, lelkesedése kezd alább hagyni. Hogy megvigasztalják, a kis társaság tagjai elhatrozzák, hogyezentúl másképp fognak viselkedni, a javulás útjára lépnek. Ez az út azonban göröngyösebb, mint gondolták volna. Hogyan is bírná sokáig egy falánk makó jókedvvel, amikor azt fogadja meg, hogy nem néz többé a mézessupor fenekére?
EXTRÁK:
- Játék: "Nyakig a hóban"
- Játék: "Újévi buli"
- Disney dalok - válogatás
- Varázslatok környezet
- Rejtett extrák



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-26 10:00
. DVD Micimackó Boldog Új Mackóévet! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése