2013. április 27., szombat

Bicskakulcsos Távirányítós Centrálzár - Jelenlegi ára: 8 999 Ft


Bicskakulcsos Távirányítós CentrálzárSzegény öreg Ford megépítette az els_ autót, és nagyon büszke lehetett magára hogy milyen kényelmet adott az emberiségnek! De arra még _ sem gondolt, hogy a távoli jöv_ben, ez mekkora gondot fog okozni embertársainak. Nem gondolta, hogy az álma íly módon meg fog valósulni, nem gondolta, hogy minden háztartásban legalább egy autómobil lesz. Ezen egyszer_ oknál fogva arra sem gondolt, hogy az ajtókat be kell majd zárni. Az autókat mindenki fogja tudni vezetni, és nem akar mindenki pénzt adni ezért az élvezetért, nem gondolta, hogy ezen csodákat meg kell védeni az illetéktelen behatolástól, eltulajdonítástól! Mi többet kínálunk mint Ford. Ö ajánlotta az autót, mi kínáljuk a kényelmet és biztonságot hozzá! Központizárat , Riasztót, Pagert, Ülésf_tést, Ital melegít_t, és még sorolhatnám napestig. Nézze meg Autós, és Motoros kínálatunkat, biztos talál olyan terméket ami nélkülözhetettlen az Ön számára! Nem akarom Ford fontosságát lebecsülni, hiszen nélüle nem lenne munkánk, inkább a fontosságát emelem ki, hiszen az Ö szellemének nagysága tesz minket is nélkülözhetettlenné! A képek csak illusztrációk.
Bicskakulcsos Távirányítós Központizár, vagy más néven Centrálzár! Az autó biztonságának és kényelmes használatának els_ lépcs_je! , Megnyomja a gombot és nyitva vannak az ajtók! Illetve a bezárás is így m_ködik! Sokkal kényelmesebb mint az összes ajtónál felhúzni a gombokat. Ha még nem volt ilyen autója próbálja ki, és rájön menyire kényelmes, ha már volt akkor úgyis ilyen autót keres a kés_bbiekben, ha tönkrement azonnal kicserélteti. Tulajdonképpen, csak az a lényeg, hogy valahol be tudja szerezni, mert szüksége van rá! De ez is megoldódott, nem kell tovább keresni, hiszen megtalálta! Már csak meg kell vásárolni és beépíteni!
1db vezérl_ elektronika 2db bicskakulcsos távirányítóval.
1 db 4 vezetékes vezérl_ motor
3 db 2 vezetékes követ_ motor
A beszereléshez szükséges vezetékek, és szerelékek
Szükség esetén tudunk beszerel_ m_hejt ajánlani Bp. XIII. ker. -ben.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:20
. Bicskakulcsos Távirányítós Centrálzár - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése