2013. augusztus 26., hétfő

Nick Hornby: A meztelen Juliet - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Egyszer olvasott könyv, jó állapotú.
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Annie és Duncan Minneapolisba utaznak, hogy megnézzenek egy vécét. Hogy miért? Mert ebben a vécében történt valami Tucker Crowe-val, a nyolcvanas évek zseniális rockzenészével, ami miatt abbahagyta a zenélést, s azóta semmit sem lehet tudni róla.
Néhány tucat ember számára máig is Tucker Crowe az isten; az interneten tartják a kapcsolatot egymással. Közéjük tartozik a középkorú Duncan is. Annie-t, az élettársát kevésbé izgatja a dolog – bár Tucker Crowe főművét, a Juliet című albumot ő is szívesen hallgatja –, s egyre inkább úgy érzi, hogy tizenöt évet elvesztegetett az életéből: egy unalmas kisvárosban él Anglia sivár keleti tengerpartján, a munkájában alig talál örömet, s ami a legfőbb, Duncannel beszélni sem lehet házasságról és gyerekekről – csak Tucker Crowe-ról.
S aztán váratlanul megjelenik egy új Tucker Crowe-album, pontosabban a legendás Juliet első, hangszerelés nélküli változata, maguk a pőre dalok, ahogy a zenész először szalagra vette őket a stúdiómunkák előtt: a meztelen Juliet. Duncan természetesen rajong érte, Anne viszont nem érti, miért lenne jobb ez a nyers, első változat, mint a végleges album. S amikor a veszekedésük után Duncan ráadásul egy másik nő ágyában keres vigaszt, Annie végre kidobhatja őt az életéből, s arra koncentrálhat, ami most a legfontosabb: e-maileket vált egy férfival, aki Tucker Crowe-nak mondja magát…
A Pop, csajok, satöbbi, az Egy fiúról, a Betoncsók és más emlékezetes regények szerzője újból úgy ír kedvenc témáiról – a férfi-nő kapcsolatról, vágyakról, elpocsékolt évekről, popzenéről, rajongásról, szerelemről –, hogy azt érezzük: nemcsak a humora különleges, hanem az érzelmi intelligenciája is.
EREDETI ÁRA: 3400 Ft.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2013-09-17 07:45
. Nick Hornby: A meztelen Juliet - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése