2013. június 22., szombat

Körömvirág olaj-100%-os finomítatlan! 30 ml - Jelenlegi ára: 850 Ft

100%-os finomítatlan, hidegen sajtolt körömvirág olaj.  Ellenőrzött minőség, garanciát vállalok rá!
A körömvirág olaj a kerti körömvirág (Calendula officinalis) növényi olajban történő kivonatolásával jön létre. (Nem magjainak sajtolásával, mint ahogy azt széles körben helytelenül tudni vélik). A körömvirág olaj tulajdonképpen egy olajos növényi kivonat, melyet mind önmagában, mind a krémekbe keverve hatóanyagként alkalmazhatunk. A mi körömvirág olajunkat szójaolajban kivonatolták és antioxidáns hatású E vitamint adtak hozzá.
A körömvirág gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatása miatt ezt az olajat elsősorban kézkrémekbe, popsikenőcsökbe, sebgyógyító és hámosító készítményekbe ajánljuk.
 
Mivel a körömvirág olajba a növényrészeket is belekeverik, így legendás a gyógyereje: serkenti a szövetek regenerálódását, ezért kiváló bőrkiütésre, kicserepesedett, repedezett bőrre, horzsolásokra, napégésre és visszerekre is.
Alkalmazása külsőleg:
Főleg sebfertőtlenítőként és elsősegélyszerként ismert.
Tinktúra, forrázat alakjában alkalmazva vagy egyszerűen a sebre morzsolva összehúzó hatásával csillapítja a vérzést, elősegíti a hegesedést, megakadályozza a fertőzést, a gyulladást és a sérült részek megdagadását.
Szoptatós anyukák mellbimbójára gyulladáscsökkentő hatású.
Alkalmas fagydaganat, aranyér, visszértágulat, fekély, ekcéma, pattanás, koszmó, ajaksömör, égés, napozás okozta leégés, rovarcsípés, szemölcs, láb- és körömgomba, tyúkszem és bőrkeményedés kezelésére.
Néhány gyakorlati alkalmazás:
Vágások, karcolások, esés utáni zúzódások és lila foltok természetbarát orvosa. Eredményesen használható még felfekvések, vérömlenyek, izomrándulások, fekélyek, rosszindulatú duzzanatok esetén is.   Mellékhatás nem ismeretes.
Láb- és körömgombásodás ellen is kitűnően használható. A bőr felületén vagy a körmökön jelentkező gombát naponta 3-4-szer kenegessük át. A rendszeres és hosszabb ideig tartó alkalmazása esetén biztosabb a kívánt eredmény elérése.
A körömvirág olaj hatásai:  baktériumölő, bőrtisztító, fertőtlenítő, bőrregeneráló, epekiválasztást serkentő, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő, csíraölő, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, gátló, haj és fejbőr ápolószer, látásjavító, sebgyógyító, szájápoló, vértisztító.
A körömvirág olaj jó az alábbi tünetekre:  érzékeny bőr, fekélyek, repedezett bőr, száraz bőr, vénás pangások, véraláfutás, viszketés, viszketegség.
A körömvirág olaj enyhít az alábbi betegségeken:  bőrfertőzés, bőrgyulladás, acne, égés, leégés, ficamok, húzódások, furunkulus, gombásodás, lábgombásodás, menstruációs görcsök, tályog, torokgyulladás, visszérgyulladás.



Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2013-06-28 11:40
. Körömvirág olaj-100%-os finomítatlan! 30 ml - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése